20 feiten over de orgasmes voor vrouwen die uw wereld zullen veranderen

De stimulatie van de clitoris is de meest populaire (en op een bepaalde) manier om een ​​orgasme bij vrouwen te bereiken. En slechts 30% van de vrouwen kan een orgasme bereiken tijdens vaginale seks zonder extra stimulatie van de clitoris. Het record vanwege het aantal orgasmes is van een vrouw uit Londen die in 2006 49 orgasmes meldde. (Of opscheppen) tijdens één masturbatieproces.

Hoe het afhangt? Er is één regel! Hij zegt: hoe lager de afstand tussen de clitoris en de vagina, hoe groter de kans dat de vrouw een orgasme zal ervaren tijdens vaginale seks, vanwege het feit dat de clitoris ook zijn deel streelt, ongeacht of je zichzelf in haar handen kunt helpen. Dit is natuurlijk niet de enige factor.

We hebben de tijd gewonnen! Gemiddeld duurt het vrouwelijke orgasme ongeveer 20+ seconden, maar mannen moeten tevreden zijn met 3-10 seconden.

Je wilt slapen na een orgasme? Jullie willen allebei een dutje doen na een goed einde vanwege de verhoogde productie van het kamagra prolactine -hormoon. Bovendien worden na seks van dit hormoon vier keer meer gemaakt dan na masturbatie. Daarom voel je je niet moe van Solo.

Niemand weet waarom vrouwen orgasme. Serieus. Het lijkt ons dat wetenschappers al alles in de wereld hebben bestudeerd, maar in feite begon de seksualiteitsstudie van vrouwen relatief recent. Sommige onderzoekers suggereren dat vrouwen “op deze manier” de beste partner en vader van hun kind definiëren, anderen in het algemeen geloven dat het vermogen om organisaties te organiseren een evolutionair ongeval is.

“Orgasme is een kleine dood". Een van de Franse eufemismen tot orgasme – le petit mort, letterlijk – "doden". In feite het woord "orgasme" komt uit het Griekse woord orgasmos, wat letterlijk betekent "Sta op met vocht, wees blij".

Ouderdom is geen reden om geen orgasme te ervaren. Er zijn gevallen waarin vrouwen een orgasme kunnen bereiken bij 90. Probleem – Met de leeftijd neemt de duur van het orgasme af.

Maar het is gemakkelijker om te krijgen! Dr. Herbnik gelooft dat een oudere vrouw, het is gemakkelijker voor haar om met haar lichaam om te gaan en de piek te bereiken. "Als voorbeeld: 61% van 18-24 van 18-24, werd het orgasme voor de laatste keer getest tijdens seks, tussen vrouwen 30 jaar tot 65%, 45-50 jaar-70%". Misschien is dit het resultaat van het feit dat een oudere een vrouw wordt, een persoon is meer vrijgelaten en weet het beter.

"Waarom getrouwde mannen kleiner zijn dan getrouwde vrouwen?” Denk aan een oude anekdote, die volgens de graaf getrouwde mannen twee keer zoveel als getrouwde vrouwen? Maar de situatie is volledig tegengesteld met een orgasme. Eén studie toonde aan dat ten minste 85% van de mannen zegt dat hun partners orgasme ervaren, slechts 64% (volgens andere gegevens – 57%) meldt dat orgasme met de test van een partner. Sexologen noemen dit fenomeen van “orgasme ruimte” (orgasme gap).

Stop met denken! Tijdens het orgasme wordt de “side orbitontale hersenschors uitgeschakeld – het gebied net achter het linkeroog. Deze regio is meestal verantwoordelijk voor het beheersen van gedrag en wat we gezond verstand noemen. Ons brein lijkt ons te zeggen: “Stop met denken! Verbindend!"

Vertellen "Bedankt" Zenuwen – zonder onmogelijk orgasme. De geslachtsdelen bevatten een groot aantal zenuwuiteinden (in cliters met niet minder dan 8.000!)). Ze sturen informatie naar de hersenen, vertellen hem dat er nu iets heel goeds is met je lichaam.

Je hebt ook "Natte dromen". Hoewel ze als puur mannelijke kenmerken worden beschouwd, zoals een van Alfred Kinsey (Alfred Kinsey) heeft aangetoond, bereikte 37% van de vrouwen een orgasme in een droom.

Tijdens het orgasme van de baarmoeder Ongeveer met intervallen van 0,8 seconden. Mini-orgasmes bestaan ​​uit 3-5 monsters, en degenen die meer van 10-15 snelkoppelingen zijn.

Sommige vrouwen kunnen een orgasme ervaren door tepels te strelen. Ja, er is zoiets en dat zijn ze – degenen die eindigen als ze haar borst streelden. Wat niet verwonderlijk is, omdat de tepels ook erg gevoelig zijn. Er is zelfs een speciaal woord – "SOCGGM" (Nippime). Er zijn zelfs mensen die geen orgasme hoeven te ervaren.

Sommige vrouwen hebben helemaal geen orgasme. Deze voorwaarde wordt genoemd "Anorgasme", En de redenen voor hem kunnen een geweldige set zijn – van psychologie tot fysiologisch . Er zijn ook veel varianten van anorgasmie: sommige vrouwen ervaren geen orgasme, zelfs niet tijdens masturbatie. Wetenschappers proberen sommige soorten anorgasmie te genezen met behulp van een speciale uitvinding. "Sorgsie-" https://gemiddeldepenis.com/mannelijke-waardigheid-doet-grootte-ertoe/ – Dit is een van de laatste uitvindingen, het implantaat, dat wordt geïmplanteerd met patiënten in het ruggenmerg, en het orgasme wordt geregeld door de knop. Tot nu toe in de ontwikkelingsfase.

Terwijl "Explosie" U produceert oxytocine. Veel oxytocine. Zogenaamd "hormoon" gerelateerd aan de ontwikkeling van gevoelens en tederheid. Trouwens, oxytocyne heeft ik "kant" Effect: je bent gehecht aan degenen die naast je zijn, maar je voelt groeiende agressie naar vreemden. Dit maakt dit hormoon mogelijk "afsnijden" Geliefde mensen die geen rol spelen in ons leven. Het heeft een andere functie – het verbetert de baarmoederhals alsof ze sperma in het ei duwde.

Uw orgasme zal niet erger zijn dan frequente masturbatie. Integendeel, masturberend zoals je zou hebben "Stagiair" Je hersenen, het aantrekken van hoe je kunt genieten. Over het algemeen is masturbatie geen sigaretten en zonder chocolade zal je het niet uitrekken en heb je geen slechte gewoonte. Alleen de voordelen van alle partijen!

U wilt meer orgasmes? Onderneming. Het is bewezen dat de kegeloefeningen met speciale vaginale ballen met het zwaartepuntverplaatsing een positief effect hebben van een vrouw om orgasme te ontvangen.

Seks en pijn op de een of andere manier. Voor jou is het waarschijnlijk geen geheim dat als je een orgasme voelt, je gezicht eruit ziet alsof je pijn doet. In feite zijn alle twee delen van de hersenen, die worden geactiveerd als reactie op pijnlijke stimuli, betrokken bij een orgasme. Wetenschappers weten nog steeds niet zeker welke communicatie bestaat tussen pijn en plezier. Het is bekend dat het orgasme de pijn kan verminderen tot 8-10 minuten. Dat wil zeggen, orgasme is een natuurlijke anesthesie.

Soms noemde hij het orgasme "hysterische aanval". In de negentiende eeuw, medicijn van een fictieve vrouwelijke ziekte "hysterie" Er was een genitale massage die de artsen handmatig deden tot de uitvinding van de vibrator. De massage werd als vervelend, tijd en – deze verbazingwekkende – absoluut niet gerelateerd aan vrouwelijk plezier.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *